/

Reserveren

Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren, maar gewoon binnenlopen mag natuurlijk ook. Groepen vanaf 10 personen graag reserveren In overleg zal een passend menu samen worden gesteld.

Wilt u telefonisch reserveren bel dan naar: 077-3981659

Grand Café

Met ons team willen wij u laten genieten van een drankje, hapje, een heerlijk ontbijtje of gewoon een lekker kopje koffie. Ook voor een feestje bij ons  bent u van harte welkom. Kom genieten in onze huiselijke ambiance, tot snel!

Symbol

Historie Liesbeth's Grand Café

In het Noord-Limburgse Horst liet Alphons Baetsen in 1902 een woonhuis met café en meubelwerkplaats bouwen. Een dergelijke combinatie was toen niet ongewoon. Jarenlang droeg het café de naam Juliana. Later werd het café Coppus. Vandaag de dag vindt u op deze locatie het Grand Café Coenders, in de volksmond ook wel ‘Liesbeth’s Grand Café’ genoemd.

Sinds 1988 is de familie Coenders actief in de horeca. Eerst café de Noordsingel, later feesterij de Alde Lind, waar heel wat mensen uit de omgeving hun bruiloft of feest hebben gevierd.

Vanaf 1995 is de familie Coenders te vinden op de huidige locatie aan de Veemarkt en het Wilhelminaplein.

Samen met onze medewerkers willen wij u laten genieten van een drankje, hapje een heerlijk ontbijtje of gewoon een kopje koffie.

Wij hopen dan ook op een (voor u) prettig verblijf en zien u graag terug bij Liesbeth’s Grand Café!

Reserveer direct