/

Reserveren

Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren, maar gewoon binnenlopen mag natuurlijk ook. Groepen vanaf 10 personen graag reserveren In overleg zal een passend menu samen worden gesteld.

Wilt u telefonisch reserveren bel dan naar: 077-3981659

Feesten & Partijen

Liesbeth's Grand Café is een unieke locatie voor het houden van een feestje of het organiseren van een bijeenkomst of evenement. De warme, gezellige uitstraling van het pand zorgt bij ieder feest of evenement voor de juiste sfeer. Ons café en zaal Stroucx is uitermate geschikt voor het organiseren van privéfeestjes, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften, diners met grote groepen, vergaderingen en nog veel meer. 

Op het gebied van eten zijn er ook allerlei mogelijkheden voor grote groepen: een chique walking dinner, een uitgebreid buffet, een compleet verzorgde barbecue in onze binnentuin maar ook een 3, 4, of 5-gangen menu behoort tot de opties.

Wij organiseren graag, samen met u, een feest of bijeenkomst dat compleet aan uw wensen voldoet. Iedere gelegenheid is bij ons dat ook maatwerk, en daarover gaan we graag met u in gesprek.

Het is ook mogelijk om uw feest of bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een groepsactiviteit van Dagje Horst aan de Maas, denk dan bijvoorbeeld aan een pubquiz, een groepsactiviteit door het centrum van Horst of een bezoek aan Escape Room Forbidden Floor die zich in hetzelfde pand bevindt. Kijk voor meer informatie op www.dagjehorstaandemaas.nl, maar ook wij helpen u hier graag mee verder! 

CONTACT:

Wilt u meer informatie of wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Stuur dan een email naar offertes@liesbethsgrandcafe.nl of neem contact op via 077-3981659.

CATERING OP LOCATIE:

Wist u trouwens ook dat wij ook catering op locatie verzorgen? Bent u op zoek naar een buffet, hapjes of barbecue, kijk dan voor meer informatie op www.op-scheppers.nl of neem contact op via info@op-scheppers.nl.

Symbol